Autentificare  

Vizitatori  

156874
AstaziAstazi19

Cosul tau de cumparaturi  

Cosul este gol!

Magazin de produse apicole  

Produsele prezentate in acest site pot fi achiziționate direct din magazinul nostru situat în Călimănești-Căciulata (lângă Motel Cozia)Condiții de utilizare

Email

Acceptul utilizatorilor

Utilizatorii site-ului Produsedeapicultura.ro sunt rugați să citească și să accepte Condițiile de utilizare ale acestui site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor uzitați și a condițiilor stipulate. Produsedeapicultura.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Acceptul este valabil pentru toți utilizatorii care lanseaza o comandă de produse din cadrul acestui site, indiferent de modalitatea efectuarii comenzii (telefonic sau email).

Responsabilități

Informațiile prezentate pe Produsedeapicultura.ro au titlu informativ și nu substituie sfatul unui medic specialist sau al unui medic nutritionist. Drept urmare, Produsedeapicultura.ro nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio daună provocata de consumul incorect al produselor comercializate. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.

Imaginile cu produsele de pe acest website sunt strict informaționale. Producătorul poate să modifice desingn-ul etichetei fără a notifica în prealabil.

Site-ul Produsedeapicultura.ro încearcă să aibe un conținut cât mai corect și detaliat al produselor și nu iși asuma niciun fel de responsabilitate pentru erorile conținutului.

Prelucrarea datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, datele personale ale Utilizatorilor prezentate sau introduse in formularul de comanda de pe site-ul Produsedeapicultura.ro vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite doar pentru a va trimite confirmarea comenzilor, pentru a vă livra produsele, pentru a vă înștiința de anumite promoții sau pentru a putea lua legătura cu dumneavoastră.

Produsedeapicultura.ro va respecta confidențialitatea datelor introduse de dumneavoastră. Produsedeapicultura.ro nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Drepturi de autor

Conținutul acestui website (text, grafică, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea Basica Teodoru și cad sub incidența dreptului de autor prevazut de legea română.

Site-ul Produsedeapicultura.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Român.
 
Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.produsedeapicultura.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict aparut între ProdusedeApicultura.ro si clienți se încearca a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.
 
Comandă/livrare/plată

Valoarea minimă a comenzii trebuie sa fie de 50 de lei (TVA inclus) pentru a fi validă.

Livrarea se va face prin Poșta Româna, cu plata ramburs. Perioada din momentul în care faceți comanda și până în momentul în care o să intrați în posesia coletului este de: 2-3 zile.

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul României atat timp cât adresa este validă.

Pentru a beneficia de o livrare cât mai rapidă, va rugăm să completați toate campurile formularului  de comandă.

Plata produselor comandate se va face în numerar, in sistem ramburs, la intrarea în posesie a coletului. Plata va include valoarea coletului (contravaloarea coletului) plus taxa de expediere prin Poșta Româna. Valoarea exactă a taxei de expediere vă va fi comunicată odata cu confirmarea livrării, cand se cunosc valorile greutății si volumul produselor comandate.

Contact

Pentru orice nelamuriri, scrieti-ne un mesaj la secțiunea "Contact".

Dispoziții finale

Site-ul Produsedeapicultura.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra website-ului , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta website-ul, fara a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze

© 2020 - Produse de apicultura
   
| Miercuri, 21. Octombrie 2020 || Designed by: LernVid.com |
Cel mai cuprinzator director romanesc SEO Servicii promovare site gratuite Director Web dYr.ro ClickLink.ro Inscrie-te in TOP ! SEO Romania