Autentificare  

Vizitatori  

156870
AstaziAstazi15

Cosul tau de cumparaturi  

Cosul este gol!

Magazin de produse apicole  

Produsele prezentate in acest site pot fi achiziționate direct din magazinul nostru situat în Călimănești-Căciulata (lângă Motel Cozia)Despre noi

Email

Apicultura se practică în familia noastră de peste patru decenii. Am pornit de la o familie de albine, primită in dar, iar în prezent am ajuns la 200 de stupi.

Stupina noastră se află în Seaca - orașul Calimănești, județul Vâlcea. Dea lungul sezonului apicol mergem în pastoral în zone muntoase, departe de zonele poluate, pentru a produce produse apicole de cea mai bună calitate: miere de albine de diferite sortimente (tei, salcâm, mentă, brad, polifloră), polen, propolis, lăptișor de matcă. Am creat propriile produse prin combinarea mierii, propolisului și polenului cu alte produse naturale, cum ar fi cătina și germenii de grâu.

Comercializăm produsele apicole în toată țara. În anul 2004, am avut ocazia să ne prezentăm produsele la târgul de produse alimentare Terra Madre - The Food Communities Network, Torino, Italia.   

Produsele noastre pot fi achiziționate direct din următoarele puncte:
- Seaca - Calimanești, str. Calea lui Traian nr.29 (DN7, la 15 km de Rm. Vâlcea)
- magazinul nostru situat în Călimănești-Căciulata (lângă Motel Cozia)
- vizavi de Mânăstirea Cozia.

pb2 prisaca

 

© 2020 - Produse de apicultura
   
| Miercuri, 21. Octombrie 2020 || Designed by: LernVid.com |
Cel mai cuprinzator director romanesc SEO Servicii promovare site gratuite Director Web dYr.ro ClickLink.ro Inscrie-te in TOP ! SEO Romania